SKALDJUR

FÄRSKA RÄKOR

Beställningsvara, säljs till dagspris. En av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljer mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om. 

FÄRSKA HAVSKRÄFTOR

Beställningsvara, säljs till dagspris. Havskräftorna kan ätas direkt med tillbehör som bröd, smör och en god stark ost. Ett tips är att dela havskräftorna, pensla halvorna med vitlökssmör och gratinera i ugnen på hög värme i någon minut.


BLÅMUSSLOR I NÄT

Beställningsvara, säljs till dagspris. Blåmusslan lever längs hela den norska kusten. Den är enkel att laga till och an användas på många spännande sätt, vare sig den serveras som förrätt, huvudrätt eller som en av flera ingredienser i en fisk och skaldjursrätt. 

OSTRON

Beställningsvara, säljs till dagspris. Tips! Servera ostronen naturella, då kommer den fantastiska smaken bäst till sin rätt. En naturlig och frisk smak av salt hav, mineraler i kombination med en mild sötma.


tigerräkor

En av havets godaste och lätthanterliga råvaror. Även kända som scampi (bara stjärten), gambas (hela räkan), gambones, tropisk räka, med flera. Extra stora räkor kallas jätteräkor.